Aventyr
op reis
Home
About
Logboek
Video
Onze ervaringen
Gastenboek
Links
Vertrekkers
Watersportvereniging
Watersportbedrijven
Vertrekkers

 

De site de Scorpioen van Wouter en Saskia zij zijn ondertussen terug van hun rondje Atlantic. Annette heeft Saskia leren keren tijdens zeemancipatie met de Toerzeilers. Zij zijn voor ons een informatiebron en een voorbeeld geweest alle verhalen hebben we destijds met veel plezier gelezen. De site van Henk en Rietje Zandee havengenoten vanuit Colijnsplaat. Zij zijn voor onbepaalde tijd weg met hun Lady of the Lowlands.

De site van Ank en Dennis, ook uit Dordrecht. Onze lotgenoten in het klussen en verzetten van de vertrekdatum 

 

 De site van medevertrekkers Maarten en Mascha

 

 

 

 

 

 De site van Lars en Aukje zij varen met hun kinderen Silke en Jet naar de Caribean en vandaar naar New York. In september gaat de Laaxum op de boot terugkomt naar Europa.

  Pol en Kyra met hun Yara hebben we ontmoet in Madeira zij nemen deel aan de ARC die in November is vertrokken naar St. Lucia in de Carieb.

 

 

 

 

 

 

De site van Henk & Angela Diters. Zij zijn voor onbepaalde weg onderweg. Of het rondje om de wereld wordt of rondje Atlantic daar zijn ze nog niet uit.

 

 

 

De site van Rik en Coby ook zij zijn vertrekkers voor onbepaalde tijd.

 

De site van Ank en Keimpe zij hebben net als wij een jaar en een paar maanden. En gaan het rondje carieb doen, eindelijk weer eens mensen die net als wij eind volgend jaar weer aan het W.... moeten. 

De site van Marcel en Ascha van de Live, met hun thuishaven in Zierikzee. Zij hebben een open plan en beslissen onderweg hoe de volgende route eruit komt te zien.

  De site van Diederik en Christien ook uit Dordrecht, vertrekkers voor onbepaalde tijd. Zijn eind april 2008 vertrokken met hun Ovni 435, Rhythm of Life voor een reis naar onbekende streken.

De site van Jens en Ann-Kristin uit Duitsland. Die we op La Gomera hebben ontmoet, ook zij varen terug naar de Middellandse Zee

 

 

 

 


Home
About
Logboek
Video
Onze ervaringen
Gastenboek
Links