Aventyr

op reis

 

 

 

Home

 

Welkom op de website van de Äventyr.
Leuk dat jullie onze belevenissen wilden volgen!

 Na 800 dagen en 9700 nm extra op het log, zijn we weer thuis 

Op 21 juni 2008 zijn we vertrokken om 16 maanden te gaan zeilen. We hadden twee plannen. Of een rondje Atlantic of overwinteren op de Canarische eilanden en via Marokko daarna de Middellandse Zee in. Uiteindelijk hebben wij besloten voor de 2e optie. Wij genoten zo enorm van het vrije leven, dat we in het voorjaar 2009 besloten, om ons vertrekkersbestaan een seizoen langer te rekken. We zeilden in 2009 van Gibraltar naar Griekenland en weer terug naar Torrevieja nabij Alicante. Hier lieten we de boot achter en werkten 4 maanden in Nederland. Vanaf april 2010 hebben we onze boot Äventyr weer terug naar Nederland gezeild. Alleen niet meer met z’n tweeën, maar met een extra crewlid op komst. Äventyr is 800 dagen uit Nederland geweest en kwam terug met bijna 9700 nm extra op het log. Sinds augustus 2010 zijn we weer thuis, vol met onbetaalbare herinneringen en nog elke dag genietend van wat we mee hebben gemaakt. We vertellen graag over onze belevenissen. Als we je enthousiast kunnen maken, dan doen we dit graag. Neem gerust contact met ons op.

We willen iedereen bedanken die ons trouw gevolgd heeft. Hopelijk hebben jullie met net zoveel plezier gelezen, als dat wij deze twee jaar geleefd en geschreven hebben.


Klik hier om zijn laatste belevenissen te lezen


Via ons logboek informeren we jullie graag, maar we vinden het ook erg leuk als in ons gastenboek een berichtje voor ons wordt achter gelaten.  

Berichtje achterlaten 

Emailen kan natuurlijk op ons bestaande emailadres


Onze telefoonnummers zijn; 
Thuis  078-6161086   
Mobiel Annette 06-21231894


Voor diegene die Skype hebben ook via Skype zijn we te bereiken via Aventyropreis

 

 

  

 

 

 

 

   

 

Copyright Aventyropreis.nl